DETEKTIIV LOTTEL KÜLAS

Oleme jälle ühe toreda kogemuse võrra rikkamad. Lastemuusikal “Detektiiv Lotte” oli seda pikka-pikka sõitu väärt. Etendusel oli super lavakujundus ( nagu raamatus), toredad kostüümid (eriti igasugu mutukatel) ja palju laulu ja tantsu.
Kõik kaasa tulnud lapsed olid samuti super tublid.
Väike uinak muutis pika tagasitee oluliselt lühemaks. Aitäh teile. Aitäh ka kokatädi Veerale, kes pakkis meile kaasa maitsva kartulisalati ja viineripirukad.

Etendusest:
Helilooja Priit Pajusaar
Libreto autorid Janno Põldma, Heiki Ernits
Laulusõnade autor Leelo Tungal
Lavastaja Ain Mäeots
Muusikajuht ja dirigent Tarmo Leinatamm
Dirigent Lauri Sirp
Kunstnik Iir Hermeliin
Koreograaf Janek Savolainen

Osatäitjad: Gerli Padar, Robert Annus, Maria Soomets, Adeele Sepp (Ugala), Margus Jaanovits või Marko Mäesaar, Jaan Willem Sibul või Ain Mäeots, Veikko Täär, Tanel Jonas, Markus Luik, Märt Jakobson, Jaanika Suurmets, Eva Luts, Britt-Heleen Kandimaa, Amanda Rebecca Padar, Vanemuise ooperikoor ja Just Tantsukooli õpilased.

Sedakorda püüab koeratüdruk Lotte välja mõelda, kelleks ta suurena saada võiks ning algav päev annab talle suurepärase idee, sest ootamatult läheb kaotsi isa Oskari leiutatud suhkrumasin. Lotte ja ta sõber Bruno ei jää käed rüpes istuma, vaid otsustavad hakata detektiivideks ning suhkrumasina üles otsida.

 

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.